Voor deze cursus is voorkennis niet nodig. Iedereen kan hier terecht. Op een plezierige manier worden de basistechnieken aangeleerd. Alle leeftijden (jonge kinderen, adolescenten en volwassenen) zijn welkom.  De aanpak is zeer persoonlijk en aangepast aan elke leerling afzonderlijk.
Een eigen instrument is niet echt noodzakelijk in het begin (er zijn een aantal instrumenten beschikbaar in De Centrale) maar is wel handig.

Aniko Boros heeft zowel klassieke als traditionele Hongaarse muziek gestudeerd.  Ze is thuis in de gerenomeerde Kodaly leermethode, die gebruik maakt van een ontwikkelingsbenadering waarbij vaardigheden worden geïntroduceerd op basis van de mogelijkheden van het kind. Nieuwe concepten worden geïntroduceerd, te beginnen met wat gemakkelijk is voor het kind en zo gaandeweg steeds moeilijker. Kinderen maken voor het eerst kennis met muzikale concepten door ervaringen als luisteren, zingen of bewegen. Concepten worden voortdurend herzien en versterkt door middel van spelletjes, bewegingen, liedjes en oefeningen.

Praktisch

Dinsdag vanaf 17u

Gratis kennismakingsles 19 september 2021 vanaf 16u


Niveau

Alle niveaus


Kostprijs (30 Lessen)

€ 150 (standaard)
€ 135 (uitpas)
€ 120 (-26j. en werklozen)
€ 90 (-13j.)
€ 30 (kansentarief)

INSCHRIJVEN VOOR DEZE CURSUSOnze andere cursussen

Sluit het zoekvenster