Kids cursussen

Bağlama & darboeka

Kleuters (vanaf 4 jaar)

Houdt je kleuter van trommelen, muziek maken, liedjes zingen, dansen? Dan is deze lessenreeks misschien iets voor je kleine lieveling! De darboeka, een oosterse vaastrom, staat weliswaar centraal, maar er wordt ruimer gewerkt. Met ritmespelletjes, liedjes, soms zelfs een dansje, onderzoeken de kinderen hun eigen ritmische mogelijkheden, die dan op het instrument worden toegepast.
Kinderen (6-12 jaar)
Deze lessenreeks is bedoeld voor kinderen die zich graag uitleven op een trommel. We werken op de darboeka, een oosterse vaastrom, die met de hand bespeeld wordt. We leren basistechnieken op het instrument, en werken rond ritmes die we op het gehoor leren spelen. Notenleer of muzikale voorkennis is dus niet nodig. En speelplezier is gegarandeerd!


Bij de kinderen en de kleuters staat de darboeka weliswaar centraal, maar er wordt ruimer gewerkt. Met ritmespelletjes, liedjes, soms zelfs een dansje, onderzoeken de kinderen hun eigen ritmische mogelijkheden, die dan op het instrument worden toegepast.

De bağlama is moeilijker dan pakweg percussie en vergt een zekere handigheid, daarom is het aanbevolen om vanaf 8 jaar te beginnen.

Praktisch

Darboeka:

KLEUTERS (vanaf 4J.)
woensdag 13:30 - 14:30
KIDS BEGINNERS 6-12J.
woensdag 14:30 - 15:30
KIDS GEVORDERD 6-12J.
woensdag 16:00 - 17:00

Bağlama:

KIDS 8-12J.
woensdag 15:30

Gratis kennismakingsles 19 september 2021 vanaf 16u


INSCHRIJVEN VOOR DEZE CURSUSONZE ANDERE CURSUSSEN

Sluit het zoekvenster