Kelderzaal

'NUFF SAID #01

NIGEL WILLIAMS, AMIR SULAIMAN (USA) & CHANTAL KASHALA, CHARLOTTE VAN DEN BROECK, PETE JOHANSSON (CAN), BRZZVLL (ZIE OOK 16/04 ! SAMEN MET ANTHONY JOSEPH), ÖZNUR KARACA (PRESENTATIE)

'Nuff Said – de ijzersterke UrbanCulture formule komt zowaar opnieuw naar Gent! Het is een heerlijke bazaar tot de nok gevuld met soul, funk, comedy en literatuur met presentatrice Öznur Karaca- zowat de eerste stand up comédienne met Turkse roots die in Vlaanderen doorbrak - en de huisband BRZZVLL als constante factoren. Met elke eerste zaterdag van de maand nieuwe artiesten te ontdekken!

Nigel Williams is één van dé godfathers van de stand-upcomedy in ons land. Met de zeis van de humor kortwiekt Nigel verkopers van nieuwe idealen, gebakken lucht, vlaggen en hypocrisie.
Amir Sulaiman (USA) is een jaarlijkse traditie geworden. Met zijn krachtige stem en zijn diepe spiritualiteit geeft hij over de hele wereld bijzonder intense performances van zijn sterk door hiphop beïnvloedde poëzie. Deze internationaal geprezen en gerenommeerde dichter wordt op bijgestaan door Chantal Kashala, een Belgisch-Congolese zangeres, met een warme en soulvolle stem. Als vocaliste heeft ze het podium al mogen delen met grote namen zoals Chaka Khan en Youssou N’Dour.
Charlotte Van den Broeck komt met haar 23 jaar nog maar net kijken in de dichterswereld, maar is toch al een vaak en graag geziene gast bij voordrachtavonden. In 2011 behaalde ze een finaleplaats bij de Kunstbende. Haar gedichten behoorden al twee keer tot de honderd beste in de ‘Turing Gedichten Wedstrijd’ en haar eerste dichtbundel ‘Kameleon’ ligt sinds eind januari in de winkel.
Pete Johansson (CAN) is een baardige Canadese comedian die al op zijn zestiende het pad van de stand-up comedy betrad en die sindsdien triomfen heeft gevierd op gerenommeerde festivals als ‘Just For Laughs’ en het ‘Edinburgh Comedy Festival’. Niet zo vreemd, want Pete weet zijn alledaagse belevenissen op te dienen met een onnavolgbare zwarte twist.

Foto's

Praktisch

zondag 05 april 2015

Deuren: 19u30
Aanvang voorstelling: 20u00

Tickets: € 11 (vvk) | € 14 (adk)
UITPAS: € 8 (vvk) | € 11 (adk)
UITPAS kansentarief: € 2,80

 

Koop tickets
 

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:

Sluit het zoekvenster