Turbinezaal

Pokey Lafarge

Ragtime Swag

Pokey Lafarge - oftewel Andrew Heissler - is één van die artiesten van deze generatie die zich heerlijk eigenwijs niets heeft aangetrokken van alle popmuziek uit de laatste 80 jaar. De 31-jarige singer/songwriter uit St. Louis aan de Mississippi puurt al zeven platen muziek uit de roots van al wat er aan die rivier gebeurde: Ragtime, Country Blues, de heel vroege Jazz en Swing,...

Grote fan Jack White nam hem in 2011 aan boord van zijn Third Man label (een EP en twee jaar later een self-titled plaat) en nam hem mee als voorprogramma tijdens de Blunderbuss tour. Datzelfde jaar bracht hij nog een bijdrage aan de soundtrack van topreeks Boardwalk Empire en in 2014 volgde een intensieve tour langs 5 continenten (van India en Nieuw-Zeeland tot Nederland).

Dit jaar volgde nieuwe plaat 'Something In The Water': ditmaal zonder krakend "78-plaat geluid maar wel weer met alle oorspronkelijke geluiden die Pokey langs dat water (de Mississippi) kon vinden. Ook nu is hij weer op en top charming, rowdy & sexy en met songs als "Nockin’ The Dust Off The Rust Belt Tonight", "Wanna Be Your Man" en titeltrack "Something In The Water".

Deze out of time jongen heeft de reputatie om live alles en iedereen moeiteloos naar huis te spelen en 100% authentiek te zijn. Gent mag zich eindelijk opmaken voor een wild en aanstekelijk avondje ragtime swag!

Org. www.democrazy.be

 

Foto's

Praktisch

woensdag 14 oktober 2015

Deuren: 19u30
 

€ 17 (vvk | excl. reservatiekost)
€ 20 (adk)

Koop uw tickets

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:

Ook interessant

Sluit het zoekvenster