Kelderzaal

Kyle Gass Band (Tenacious D)

Kyle Gass hoeft als de helft van Tenacious D (The Greatest Band In The World) eigenlijk niet voorgesteld te worden. Tenacious D is een genre op zichzelf en heeft ondertussen al in meer dan 100 landen wereldwijd telkens elk concert uitverkocht. Kyle Gass Band is het jongste solo project van KG en eentje volledig naar zijn zin en op basis van wat de fans van hem verwachten: dolle-pret-rock 'n' roll met veel gitaren en hier en daar een fluit. Of om het met zijn woorden samen te vatten: "more freakin' Kyle Gass awesomeness and a killer flippin' band!"

Wat doet Kyle Gass wanneer hij niet rondtourt met the Greatest Band in the World? Hij verzamelt een buitenaards superteam van badass dudes om hem te versterken in zijn eigen project: The Kyle Gass Band.

Samen met Tenacious D’s elektrische gitarist John Konesky, resident Sasquatch en gitarist/zanger Mike Bray, mythische baslegende Uncle Jazz en percussiegenie/internationale hartendief Tim Spier, doorkruist het onstuimige ensemble bergen en dalen om de wereldschokkende rock ‘n roll bij de uitverkorenen te brengen.

Als je het geluk hebt om het vijftal onderweg tegen het lijf te lopen, zal je je het ongetwijfeld herinneren als één van de mooiste momenten uit je leven. Gedurende de voorbije 2 jaar, en tussen de megatours van Tenacious D in, scherpten de mannen hun sound aan en smeedden ze een meesterwerk, enkel te vervaardigen door de diepste kennis van een meester. Mannen, vrouwen, kinderen, tamme huisdieren, rondzwervende wilde zoogdieren, wezens uit het diepste van de ocean, insecten, nog onontdekte schepsels, goden en koningen, universele waarheden en aardse leugens; allen zijn onderworpen aan de nieuwe insterstellaire constante dat de Kyle Gass Band is.
Haal de plaat vandaag nog, zet je koptelefoon op, en maak de reis, vrienden, om zo iets te ervaren dat de band nooit zal hebben: de vaardigheid om te luisteren, met kinderlijke verbazing, naar de magie van de Song, en geen idee hebben hoe het in godsnaam mogelijk is om zulke briljante schoonheid te creëren. Dat is de albatros van het genie... Dat zijn de ketens van ongeëvenaarde vaardigheid... Dat is de Kyle Gass Band.

Org. www.democrazy.be

Foto's

Praktisch

dinsdag 20 oktober 2015

Deuren: 19u30

€ 17 (vvk | excl. reservatiekost)
€ 20 (adk)

Koop uw tickets

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:

Sluit het zoekvenster