AMAI, MENNE FRAK-SHOW

de meest spectaculaire imposhow

Het is zo ver, de meest spectaculaire improshow van de lage land speelt eindelijk in Gent. Een jaren-80 gameshow met een mengeling van spektakel en pure improvisatie.  Onze ambivalente, multigetalenteerde charismatische presentator ontvangt al zijn gasten met een kleine toets tederheid, een snuifje passie en veel enthousiasme.  Met de gekste ideeën worden scènes gespeeld die nog weken uw hersenen zullen prikkelen als een kikker in een opblaaszwembad.  Spontane lachbuien zullen u tijdens uw dagelijke bezigheden blijven achtervolgen.  Boek snel een ticketje!

Compagnie Amai! is een frisse, speelse improtheatergroep uit Gent. In januari 2012 werd de groep opgericht  door een aantal enthousiastelingen uit het Gentse amateurtheater.
Een tweetal jaar later is de groep niet alleen fysiek gegroeid maar ook op vlak van prestaties, speltechniek en professionaliteit.
Tweewekelijke optredens in café Barville, heel wat optredens voor verschillende organisaties en vzw's, deelnames aan wedstrijden hebben er voor gezorgd dat Compagnie Amai! haar vlag kon planten in het Vlaamse improtheaterwereldje.

alle info www.compagnieamai.com | compagnieamai@hotmail.com | 0478 54 76 380478 54 76 38

Praktisch

dinsdag 27 oktober 2015

om 20u30

€ 4,00 | € 3,00 (studenten)

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:

Sluit het zoekvenster