ENTR

Quetzal Duo

THE CANOPY SESSIONS #2.5 - Concert

Traditionele Mexicaanse muziek 

Het Quetzal duo brengt traditionele Zuid-Mexicaanse muziek in een intieme en persoonlijke interpretatie. De Mexicaanse zangeres Sofía Díaz vertolkt dit voor velen misschien nog onbekende maar wondermooie repertoire met haar magische stem. Ze wordt begeleid door gitarist Jasper De Kind, die een klassieke scholing combineert met invloeden uit jazz, flamenco en andere wereldmuziek, volledig afgestemd op Sofía's diepgaande en gevoelige zang.

THE CANOPY SESSIONS #2
Een hele zomer Movies & Music met publiek … onder de luifel (ENG: canopy) van ENTR!

De Centrale organiseert van 1 juli tot 26 augustus een nieuwe editie van The Canopy Sessions.  Dit jaar gaan we voor een combinatie van filmvoorstellingen (op woensdag in augustus) en concerten (op donderdag in juli en augustus). Voor de films werken we samen met Cinemobiel.  Mooie professionele projectie waarbij iedereen een eigen hoofdtelefoon mag opzetten.  Programmator Cedric De Bock en gastprogrammator Owen Perry Weston (*)  zorgden opnieuw voor een al even mooie concertreeks als vorig jaar.  De voorstellingen zijn gratis.  Come join us and enjoy … eindelijk!

 
 

Foto's

Praktisch

donderdag 29 juli 2021

19:00 - 20:30

Gratis mits (online) reservatie!

Reserveren voor The Canopy Sessions kan voor min. 2 en max. 8 personen.

De voorstellingen zijn gratis dus de drempel is laag.  Daarom toch deze vraag om wijs en doordacht te bestellen.  Als je toch moet annuleren of iets wil wijzigen laat het ons dan aub op tijd weten.  Zo kunnen we onze beperkte plaatsen maximaal benutten.

tickets

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:

Sluit het zoekvenster