Kelderzaal

BERNARD ORCHESTAR + BALTIC BALKAN

From Vilnius to Brussels - CD release Party

Bernard Orchestar - CD release

De makkers van Bernard Orchestar presenteren een nieuw repertoire dat zowel sappig als vettig is. Hun nieuwste CD werd opgenomen in een euforisch moment tussen twee lock-downs in en ruikt naar een typische Brusselse snack, met een flinke portie gedesillusioneerde Balkanromantiek, een kwak surrealisme en een eigenzinnige ode aan de Oosterse bellydance.  De snedige blazers worden gestuwd door een mix van percussie en elektronische kicks, ideaal om deze smeuïge Samoeraisaus tot haar perfectie te kloppen.

Luc Lambert, Jean-Baptiste Delneuville (trompet), Stéphane Diskus (clarinet, sax), Stan Bourguignon (synths), David Davoine, Jean Kempgens (tuba), Benoit Randaxhe (sousaphone), Jérémie Mosseray (drums) & Antoine Thonon (mix).

Baltic Balkan - Party

Sinds 2008 maken drie mannen en een hond de Baltische clubscene onveilig.  Master of Ceremony Lencas, ooit zanger van de illustere skaband Tai Ka, is het brein van dit bijzondere quartet.  Samen met Namas, Marulis en hun special buddy Pitchka steekt hij het vuur aan de lont van menig Balkanfeestje …

© Baltic Balkan

Foto's

Praktisch

vrijdag 11 maart 2022

deuren 19:30
concert 20:00

staand concert!

vvk: € 9
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 6
adk: € 12
kansentarief: € 2,40

Tickets

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:

Sluit het zoekvenster