Turbinezaal

2# editie

We gaan opnieuw op zoek naar urban muziektalent in de MNM Urbanice Battle of Talents! Ben je of ken je iemand die geweldige urban muziek maakt en die dringend eens een podium moet krijgen? Schrijf je dan snel (voor 20/02) nog in en wie weet mag jij jouw muziek laten horen tijdens de finale op 12 maart, live vanuit Gent.

De winnaar gaat aan de haal met liefde en aandacht van MNM, een unlimited license voor een aantal beats van Chuki en een podiumplaats tijdens AYAH HAMZA, een gloednieuw Urban Culture Festival op 18.04 in de Centrale.
In de jury hebben we ook deze editie het beste uit onze urban wereld. Rapper en zanger TheColorGrey, bekend van zijn super soulvolle 90’s vibes zit niet alleen in de jury maar geeft op 12 maart zelf een showcase. Chuki, de urban producer die o.a. samenwerkte met Dvtch Norris, K1D, Zwangere Guy en Yung Mavu (die in 2017 viraal ging met z’n Harry Potter-rap) gooit naast z’n juryduty ook een aantal van zijn beats voor de winnaar in de prijzenpot. Tenslotte vullen Urbanice DJ’s Masai en DJ Lady S de jury verder aan.

En voor het publiek! Maak live kennis met de finalisten van de MNM Urbanice Battle of Talents, geniet van een showcase van TheColorGrey en dans op de beats van DJ Masai.

Tot dan!

Co-org. De Centrale, MNM en Hip Hop Hooray

Foto's

Sluit het zoekvenster