ENTR

Naima Joris + Pablo Casella (Powered by Wim Segers)

THE CANOPY SESSIONS #8

Pablo Casella is naast een van onze 2 Canopy Sessions programmatoren ook nog een begenadigd muzikant, vooral bekend van o.a. Little Dots en Sarah Ferri.  Van collega-curator Wim Segers mag hij dan vanavond ook opdraven als muzikale sidekick van Naima Joris.  Naima Joris (dochter van meesterpercussionist Chris Joris) is een hele straffe zangeres (eentje op het niveau van Melanie De Biasio - ja ook zij stond ooit al eens op ons podium!) dito multi-instrumentaliste.  Kijk en luister maar eens naar haar homemade-versie van Cesaria Evora’s Sodade die ze midden april op youtube postte (een mens moet iets doen tijdens zo’n lockdown zal ze gedacht hebben … euh).  Of neen, kijk toch maar niet, straks is onze canopy/luifel nog te klein …

THE CANOPY SESSIONS
De Centrale organiseert vanaf 4 augustus een reeks concerten op dinsdag- en donderdagavond.  Samen met twee fantastische gastprogrammatoren, Wim Segers en Pablo Casella, zorgen we tot eind september voor een boeiende muzikale mix voor een klein maar fijn (zittend) publiek, coronaproof en gratis bovendien.  En neen, canapés zullen jullie hier jammer genoeg niet vinden … wel fijne artiesten en groepen als Les croissants belges, French Kiss, Wasserbauer, Bai Kamara Jr., Mec Yek en Yelemani Trio, ... omdat wij saai opnieuw mogen veranderen in boeiend!  En dit allemaal onder de luifel (ENG: canopy) van ENTR.

Wil je zeker zijn van een plaats, dan raden wij u aan om te reserveren! Let op: reservatie mogelijk voor een bubbel van minimum 2 personen en maximum 10 personen.

Gelieve ten laatste om 19.30 aanwezig te zijn, vanaf 19.45 kan uw reservatie vrij gegeven worden aan andere geïnteresseerden.

#SAMENTEGENCORONA

  1. De concerten zijn uitsluitend voor een zittend publiek
  2. Toeschouwers mogen een concert bijwonen met hun uitgebreide bubbel van 10 personen.
  3. Social distancing buiten de bubbel (unieke toeschouwers): hou (1,50 m) afstand of draag een mondmasker indien afstand houden niet mogelijk is (zie pictogrammen). Wij vragen om sowieso een mondmasker te dragen tot men plaatsgenomen heeft.
  4. Volg het circulatieplan (let op de pictogrammen en volg de pijlen!)
  5. Ontsmet uw handen bij het betreden van de concertlocatie via de aanwezige desinfecterende handgel.
  6. Eén persoon per tafel (bubbel) registreert zich/geeft zijn contactgegevens.  (We zijn verplicht om bepaalde persoonsgegevens (naam, voornaam en tefoonnummer) te registreren in een aanwezigheidsregister dat in geval van nood ter beschikking wordt gesteld van de bevoegde tracing-instanties.  Deze gegevens worden enkel hiervoor gebruikt, max. 30 dagen bewaard en daarna vernietigd.  Het is voldoende dat 1 contactpersoon per bubbel zich registreert.  Wanneer er een mogelijke besmetting zou zijn, zal deze persoon de contactgegevens van de anderen moeten delen met de tracing instanties)
  7. Voor vragen en opmerkingen kan u terecht bij een van destewards/onthaalmedewerkers.

Foto's

Praktisch

donderdag 27 augustus 2020

20:00 - 21:30

Gratis inkom (#) - Wij raden u aan om te reserveren (min. 2 - max. 10 personen)

RESERVATIE

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:

Sluit het zoekvenster