ENTR

The Calya J. Experience

THE CANOPY SESSIONS #2.1 - Concert

De live-ervaring ... EINDELIJK!

Calya J. is een 21 Jarige Belgische artieste met Kameroenese roots.  In juni vorig jaar bracht ze haar eerste EP uit die ze volledig schreef en producete. Met “Blueprint” legde ze alvast een stevige basis om haar artistieke carrière verder uit te bouwen.  Haar grootste inspiratiebron is de hip hop cultuur, maar ze haalt haar mosterd ook op heel veel andere plekken.  Begin mei liet ze ons al eens proeven van haar unieke “Calya J. Experience” (samen met soulmate Majé), maar het was wachten tot vandaag om haar eindelijk écht live aan het werk zien!

THE CANOPY SESSIONS #2
Een hele zomer Movies & Music met publiek … onder de luifel (ENG: canopy) van ENTR!

De Centrale organiseert van 1 juli tot 26 augustus een nieuwe editie van The Canopy Sessions.  Dit jaar gaan we voor een combinatie van filmvoorstellingen (op woensdag in augustus) en concerten (op donderdag in juli en augustus).  Voor de films werken we samen met Cinemobiel.  Mooie professionele projectie waarbij iedereen een eigen hoofdtelefoon mag opzetten (waardoor ook de buren zich geen zorgen moeten maken).  Programmator Cedric De Bock en gastprogrammator Owen Perry Weston (*)  zorgden opnieuw voor een al even mooie concertreeks als vorig jaar.  De concerten starten vrij vroeg dus ook hier moeten de buren zich niet al te veel zorgen maken.  De voorstellingen zijn gratis.  Come join us and enjoy … eindelijk!

Foto's

Praktisch

donderdag 01 juli 2021

19:00 - 20:30

Gratis mits (online) reservatie!

Reservaties voor The Canopy Sessions kunnen voorlopig enkel in bubbels van 2, 3 of 4.  Als je van plan bent om met grotere bubbels/ gezelschappen (max. 10) te komen vul dan meerdere  reservatieformulieren in.

De voorstellingen zijn gratis dus de drempel is laag.  Daarom toch deze vraag om wijs en doordacht te bestellen.   Als je toch moet annuleren of iets wil wijzigen laat het ons dan aub op tijd weten.  Zo kunnen we onze beperkte plaatsen maximaal benutten.

tickets weldra (soon)

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:

Sluit het zoekvenster