ENTR

Mo & Grazz

THE CANOPY SESSIONS #2.3 - Concert

Uitdagend huwelijk tussen Soul, R&B en Hip-hop

Mo&Grazz is het muzikale samenwerkingsverband tussen echtelieden Monique Harcum (Les Nubians) en Wim Verbrugghe (aka DJ Grazzhoppa).  Nadat ze elkaar door toedoen van Zap Mama leerden kennen maken ze sinds 2005 een strakke maar verfijnde mix van Soul, R&B en Hip-hop.  Ooit schreeft De Standaard het volgende over dit straffe duo: “Mo & Grazz zijn uniek in Vlaanderen. Hun debuut Fallin' upon def ears is de allereerste authentieke zwarte soulplaat met internationale allures uit onze contreien. De sound van het duo is heel Amerikaans - de zangeres Monique Harcum komt uit Philadelphia - en verschilt sterk van gelijkaardige Belgische bands, die er vaak een nogal kneuterige benadering van funk op nahouden”.

THE CANOPY SESSIONS #2
Een hele zomer Movies & Music met publiek … onder de luifel (ENG: canopy) van ENTR!

De Centrale organiseert van 1 juli tot 26 augustus een nieuwe editie van The Canopy Sessions.  Dit jaar gaan we voor een combinatie van filmvoorstellingen (op woensdag in augustus) en concerten (op donderdag in juli en augustus).  Voor de films werken we samen met Cinemobiel.  Mooie professionele projectie waarbij iedereen een eigen hoofdtelefoon mag opzetten (waardoor ook de buren zich geen zorgen moeten maken).  Programmator Cedric De Bock en gastprogrammator Owen Perry Weston (*)  zorgden opnieuw voor een al even mooie concertreeks als vorig jaar.  De concerten starten vrij vroeg dus ook hier moeten de buren zich niet al te veel zorgen maken.  De voorstellingen zijn gratis.  Come join us and enjoy … eindelijk!

Foto's

Praktisch

donderdag 15 juli 2021

19:00 - 20:30

Gratis mits (online) reservatie!

Reservaties voor The Canopy Sessions kunnen voorlopig enkel in bubbels van 2, 3 of 4.  Als je van plan bent om met grotere bubbels/ gezelschappen (max. 10) te komen vul dan meerdere  reservatieformulieren in.

De voorstellingen zijn gratis dus de drempel is laag.  Daarom toch deze vraag om wijs en doordacht te bestellen.   Als je toch moet annuleren of iets wil wijzigen laat het ons dan aub op tijd weten.  Zo kunnen we onze beperkte plaatsen maximaal benutten.

tickets weldra (soon)

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:

Sluit het zoekvenster