Kelderzaal

Gloria Boateng | Zulu Moon | ShiSha (#VdF | #EB)

Voix de Femmes | ElektrikBazaar | Girls Fever Rap Night

Met ShiSha, Zulu Moon en Gloria Boateng zet Voix de Femmes zo maar even 3 super getalenteerde Gentse rapsters met respectievelijk Iraanse, Nepalese en Ghanese roots op het podium. 
Met deze “Girls Fever Mixed Roots Rap Night” presenteren we muzikale superdiversiteit tot de 3de macht!  Voor één keer mag de temperatuur dus gerust meer dan een paar graden stijgen!

Gloria Boateng
Dat Gloria Boateng garant staat voor spetterende en energieke optredens heeft ze al ruimschoots bewezen: zo stond de Gentse met Ghanese roots in de finale van Humo's Rock Rally, won ze Vi.be On Air op Studio Brussel en overtrof ze zo'n 300 bands in een wedstrijd waardoor ze op het Sziget Festival in Hongarije mocht spelen. Vanavond rapt ze solo gegarandeerd ons podium plat!

Zulu Moon
Zulu Moon weet als geen ander old school hiphop in een fris jasje te steken. Ze is geboren in Nepal, getogen in Hong Kong waarna ze zich na heel wat omzwervingen in Gent gevestigd. Met haar Engelstalige raps geeft ze je een unieke kijk in haar leven. Dat ze zelfs in London geboekt wordt bewijst dat ze een mooie muzikale carrière voor zich heeft liggen.

ShiSha
Shirin aka ShiSha is een mix van roots, rap en revolutie. Ze is  van Iraanse afkomst en hoewel ze in West-Vlaanderen opgroeide, woont ze nu al 8 jaar in Gent. Haar hobby’s zijn fotografie, graffiti en rap. Beeld is wat haar beweegt en via woord probeert ze ook anderen tot bewegen te brengen.  In haar rap legt ze al haar overtuigingskracht én overtuigingen bloot.  ShiSha werpt een kritische blik op onze samenleving en strijdt daarbij voor een duurzame (mentaliteits)verandering.

 

#ElektrikBazaar = #EB  - 26j. laagste tarief (ook adk) = € 7

Foto's

Praktisch

zaterdag 17 oktober 2015

Deuren: 19u30
Aanvang concert: 20u00

Tickets: € 10 (vvk) | € 13 (adk)
UITPAS: € 7 (vvk) | € 10 (adk)
UITPAS kansentarief: € 2,60

- 26j.: € 7

Koop uw tickets

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:

Sluit het zoekvenster