Turbinezaal

‘NUFF SAID #06

hosted by Maud Van Hauwaert

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre  Maud Van Hauwaert . Wentel je in deze heerlijke bak talent.

SOE NSUKI verhuist voor haar studie van Kalmthout naar Antwerpen. Daar ontdekt ze haar talent voor breakdance, mode en deejayen. In september 2012 zet ze haar eerste stap op een open mic avond. Nog geen vijf optredens later stond ze in de finale van de Culture Comedy Award, dé stand-up comedy wedstrijd van de Benelux en werd ze snel opgepikt om publieksopwarmer te worden van Café Corsari en om het voorprogramma te verzorgen van Philippe Geubels.

EL MORABBA3 (JOR/PAL) zet de vibes van Amman om in fraaie en zwierige rock. De groep zingt over de frustraties die het leven in de grootstad met zich meebrengt, over de uitzichtloosheid van de wereld die hen omringt, maar evenzeer over hun vastberadenheid om zaken te veranderen. De band bestaat uit zanger/bassist Muhammad Abdullah, gitarist Odai Shawagfeh en drummer Dirar Shawagfeh.

PEDRO ELIAS is een Belgisch televisiepresentator, redacteur en schrijver. In 2014 debuteerde hij met de novelle ‘Van den Hond’. 'Van den hond' is een humoristische maar vooral melancholische wandeltocht van twee spartelende zielen door een verkaveling waarvan je na het lezen van dit boek zult hopen dat je er woont. Pedro werkt momenteel aan zijn tweede boek.

RAYEN PANDAY (NL) is een multitalent: hij is stand-up comedian, zingt, speelt piano en combineert dit allemaal in zijn shows. Ook buiten de grenzen van Nederland is zijn show een succes omdat zijn humor universeel is. “Rayen is voor mij een allround comedian. Scherpe moves, zuivere tonen maar vooral keiharde grappen.” -  Jandino Aspiraat

LINDAH NYIRENDA treedt al twee jaar op als spoken word artiest. Zo is ze woordvoerster geworden van Gents poëziecollectief ‘De Wolven van La Mancha’ met wie ze radioprogramma’s maakt voor Urgent FM. Momenteel werkt ze als gids bij de VRT en volgt ze stage bij Radio 2 Oost-Vlaanderen.
 

Noteer nu alvast de volgende 'NUFF SAID edities van 1 februari en 10 mei 2018.

co-org. CAMPO, DEMOcrazy & Victoria De Luxe

 

Sluit het zoekvenster